Golfen duur? Bij ons altijd eerlijke tarieven!

Op onze HGE-golfbanen is golf gewoon …voor iedereen. We gaan ervan uit dat er voor ieder wat wils moet zijn. En daar horen ook eerlijke prijzen bij. Waarbij je betaalt voor hoe vaak jij wilt spelen.

Speel je heel af en toe … dan betaal je bij ons gewoon een eerlijk bedrag per ronde. Zo kun je al golfen op een kleine golfbaan voor EUR 10,75 en op een grote golfbaan voor EUR 20 per ronde. En natuurlijk maken wij het niet onnodig duur voor golfers die alleen in het weekend kunnen spelen: bij ons zijn alle dagen gelijk.

Wil je vaker of heel vaak spelen? Dan hebben we heel veel verschillende speelrechten (lidmaatschappen), er is er vast één die bij je past. 

Gewoon Gezellige

GREENFEETARIEVEN

korting voor vroege vogels en na een drukke werkdag …

 

Meer informatie

Gewoon gezellige greenfeetarieven

Speel je af en toe op onze banen? Dan hebben we hele normale greenfeetarieven speciaal voor jou en al onze andere golfers.

Klik hier voor de flyer met greenfeetarieven per baan.

Gewoon Eerlijke

SPEELRECHTEN

als je wat vaker wilt golfen of heel vaak …

 

Meer informatie

Wil je heel veel golfen, dan krijg je bij onze speelrechten heel veel korting per ronde. Zo zijn er speelrechten waarbij je minder dan EUR 7 betaalt voor een ronde op een grote golfbaan, of zelfs minder dan EUR 4 voor een ronde op een kleine golfbaan.

Daarnaast krijg je met een speelrecht ook nog andere voordelen: zo kun je altijd flightgenoten laten meespelen tegen speciale tarieven.

En we hebben zelfs speelrechten waarbij je op al onze banen kunt spelen! Lees verder, klik hier.