Golfen duur?

Wij hebben gewoon eerlijke greenfees!

 

Bij ons altijd eerlijke tarieven. En wat wij eerlijk vinden is dat 9 holes golfen gewoon de helft kost van 18 holes. Dat iedereen  tegen een gereduceerd tarief kan spelen op momenten dat golfen bij ons goedkoper is. En natuurlijk maken wij het niet onnodig duur voor golfers die alleen in het weekend kunnen spelen: bij ons zijn alle dagen gelijk!

De prijzen vermeld op de flyer zijn in EUR. Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting of hier voor de PDF-versie.

HGE speelrechten 2023

Voor drukke golfers: er is al een speelrecht met 20 rondes!

Vanaf 1 januari 2023 heeft onze Hollandsche Golfclub er een golfpark bij, De Kurenpolder. Leuk voor ons … maar nog leuker voor al onze golfers. Want met onze HGE-SPEELRECHTEN, die 12 maanden geldig zijn (dus géén kalenderjaar), kun je dus straks op 4 golfparken golfen.

Speciaal voor onze golfers die ook nog heel veel andere dingen te doen hebben, hebben we een KLEIN SPEELRECHT VAN 20 RONDES met GROTE VOORDELEN.

Wat je allemaal krijgt zie je op de pagina waar alles over onze speelrechten 2023 staat.

NGF – Handicapregistratie 2023

1 club, 4 golfparken én 2 gratis persoonlijke greenfees

Golf Handicapregistratie 2023

Voor de meeste golfbanen geldt dat je een NGF-pasje nodig hebt om te kunnen spelen.

Via ons kun je je NGF-pasje voor baanpermissie of handicap laten registreren voor EUR 50 per jaar. Je krijgt er van ons meteen 2 (persoonlijke) greenfees bij voor 9 holes! Deze greenfees kun je gebruiken op al onze golfparken, klik hier.

Klik op de afbeelding hiernaast voor de brochure voor 2023 of hier voor het PDF-document. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van de voorwaarden én om je aan te melden.