Beter golfen

Golflessen

Ons team van golfprofessionals (golfleraren) biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

Onze golfscholen vind je op:

Lessen plus golfen

Golfen leer je door het te doen! En je wordt nog beter als je heel veel oefent … op de golfbaan. Daarom hebben we zowel voor beginners als voor gevorderde golfers speciale lespakketten: 6 lessen en meteen héél veel golfen.

Samen golfen | oefenen

Golfen is nog leuker als je het met elkaar doet!

Daarom organiseren onze golfprofessionals leuke activiteiten voor jou, samen met andere golfers. Activiteiten voor beginnende golfers en natuurlijk ook voor meer ervaren spelers.

Zo zijn er inlooplessen, groepstrainingen, golfactiviteiten (en natuurlijk ook wedstrijden) en ook gewoon gezellige sociale activiteiten.

Oefenfaciliteiten

Op onze golfbanen mag je GRATIS gebruik maken van alle oefenfaciliteiten. Voor de ballen op de afslagplaats (driving range) heb je een pasje nodig. Zo’n pasje kun je via de receptie kopen. En als je zelf nog geen clubs hebt, kun je een leensetje huren. En natuurlijk hebben we ook oefenholes en kleine golfbanen om je golfspel te trainen. Op De Loonsche Duynen vind je zelfs een echte PAR-3 oefenbaan. Wil je een keertje oefenen op De Loonsche Duynen. Zie de button voor het dagtarief.

Beter golfen: golfinfo

Als je (steeds) beter gaat golfen, wil je misschien ook steeds meer over golf weten. Daarom hebben we voor jou informatie over leuke spelvormen, het nieuwe Wereld Handicap syteem, uitleg over de stablefordtelling en informatie over de Regel-App verzameld.