Home THEMALES | ALMKREEK – SCOREN OP DE GREEN

THEMALES | ALMKREEK – SCOREN OP DE GREEN

Golfen … natuurlijk is het leuk … maar soms … soms gaat het niet zoals je wilt. Want misschien wil je wel met meer vertrouwen over het water kunnen slaan. Of beter uit het hoge gras komen. Verder slaan met je driver.

Voor iedereen die graag samen met anderen aan de slag wil hebben we THEMALESSEN.

Woensdag 24 april 17:00 uur
SCOREN OP DE GREEN: AFSTANDCONTROLE EN LEZEN VAN DE GREEN

Voor iedereen die beter wil putten!

Je ligt met een paar mooie slagen op de green en je kunt scoren. Maar dan … dan heb je toch nog 3 of zelfs 4 putts nodig. Zo zonde! Tijdens deze themales leer je rekening houden met verschillende afstanden tijdens het putten. En je leert om te gaan met ingewikkelde liggingen: uphill, downhill en breaks naar links of rechts. Je krijgt van onze golfpro praktische tips en je gaat samen met de andere deelnemers oefenen.

• Oefeningen doen om gevoel van afstand te creëren.
  • Routine aanleren die je tijdens het spelen van een ronde steeds kunt inzetten.
  • Ballen binnen 1 tot 2 meter van de hole putten.
  • Geen onnodige 3-putts meer in de baan.

Waar?
Golfpark Almkreek, Almkerk, klik hier

Op de andere parken geven we ook Themalessen!
Je hoeft geen lid te zijn op die parken om deel te nemen. Voor een overzicht:

Inschrijfgeld
EUR 15 per deelnemer per themales van 50 minuten.

Voor wie?
Gewoon voor iedereen, je hoeft geen lid op Almkreek of een ander HGE-golfpark te zijn. Themalessen zijn geschikt voor beginnende en (meer) ervaren golfers. Er is plaats voor max. 6 deelnemers dus schrijf je snel in!

Heb je een Golfstartpakket 2 en/of 3 én heb je een 6-lessenkaart?
Dan kun je voor deze Themales inschrijven via de knop hieronder, je wordt omgeleid naar de lokale website. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Voor de les MOET je wel altijd aanmelden bij de receptie, zodat de les van je lessenkaart kan worden afgeschreven.

Aanmelden voor Golfstarters

Aanmelden voor niet-Golfstarters, (niet) leden en betalen
Aanmelden en betalen kan tot 2 dagen van tevoren. Klik op de knop onderaan deze pagina.

Zit de themales vol? Omdat er ook wel eens deelnemers zijn die bij nader inzien toch niet mee kunnen doen, kunnen wij je op een wachtlijst plaatsen. Stuur daarvoor een e-mail naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl.

Vragen?
Heb je vragen, stuur een e-mail naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl.

Lesvoorwaarden
Voor al onze golflessen zijn onze voorwaarden (klik hier) van toepassing.

Themales | Almkreek

1 Ticket geselecteerd.

Het "Themales | Almkreek" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

24 apr 2024

Golfpark Almkreek