Looptijd speelrechten van kalenderjaar naar 12 maanden …

Zijn je rondes dit jaar bijna op? Twijfel je over een nieuw speelrecht voor deze laatste maanden?

GOED NIEUWS!

Vanaf nu is het mogelijk om speelrechten met een looptijd van 12 maanden af te sluiten.

De looptijd van speelrechten binnen de golfwereld is traditioneel altijd een kalenderjaar. In samenspraak met Golfclub Almkreek en Golfclub De Loonsche Duynen is besloten om het anders te doen, op al onze golfbanen. Een looptijd van 12 maanden vinden we namelijk gewoon veel eerlijker.

Wat zijn de voordelen?

  • Iedereen kan nu optimaal gebruik maken van de kwantumkorting in de speelrechten.Wanneer je ook instapt, dus ook als je halverwege het jaar begint met golfen.
  • Als je rondes op zijn, kun je meteen kiezen voor elk nieuw speelrecht met een looptijd van 12 maanden. Waarbij je dus ook (weer) voor de grote speelrechten (met maximale kwantumkorting per ronde) kunt kiezen.

Wanneer gaan deze nieuwe speelrechten in? Moet je nu al kiezen?

Voor de meeste golfers geldt dat ze nog voldoende rondes in hun speelrecht hebben om tot het eind van het kalenderjaar te blijven golfen.

Op onze websites is dan binnenkort alles te lezen over de nieuwe speelrechten en de tarieven voor 2023 en kan iedereen een keuze maken. Maar alvast een spoileralert: De speelrechten blijven net als vorig jaar met maximum 20, 60, 120 of 200 rondes. En een daluren variant.

Maar het kan zijn dat er nu al golfers zijn die op dit moment voor een keuze staan …

Dus zijn je rondes bijna op? Of wil je nu nog instappen?

Voor golfers die geen rondes meer hebben of nu willen instappen is het vanaf nu al mogelijk om een speelrecht voor 12 maanden af te sluiten. Omdat de tarieven voor 2023 nog niet vaststaan, zullen we daarbij voorlopige nieuwe tarieven hanteren.

Heb je een vraag?

Check of deze misschien bij de meeste gestelde vragen staat, klik hier (PDF, downloaden)

Staat je vraag er niet bij of sta je nu voor de keuze? Stuur een e-mail met je aantal rondes en de golflocatie naar: backoffice@hgegolf.nl