Leuker (Leren) Golfen

Iedereen is welkom!

Golf is té leuk om het niet te doen!

Wij hebben daarom:

• Golfbanen waar iedereen leuk kan golfen: golfbanen om te leren golfen en golfbanen met heel veel uitdagingen.
  • Aantrekkelijke golflessen en lespakketten: voor beginners én gevorderden.
  • Lidmaatschap op maat: al vanaf EUR 45 per jaar.
  • Gezellige activiteiten op al onze locaties.
  • Persoonlijke pagina (HGC App) met je NGF-pas, starttijden reserveren, aanmelden, baanstatus etc.

Hollandsche Golfschool

Ons team van golfprofessionals (golfleraren) biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

Onze golfscholen vind je op:

Activiteiten

Als Hollandsche Golfclub organiseren wij op alle golfparken – speciaal voor onze handicapregistratieleden – golfactiviteiten én inlooptrainingen.

Het programma is te vinden in onze kalender met activiteiten, klik op de button hieronder.

HCPREG 2022

NGF-Registratie 2022

Voor EUR 45 per jaar houden we je NGF-status (handicapregistratie) bij en je krijgt 2 gratis greenfees. Plus: wij organiseren – speciaal voor onze handicapregistratieleden – leuke golfactiviteiten én inlooptrainingen.

Meld je je aan ná 1 november 2021, dan ben je voor EUR 45 meteen lid tot eind 2022!