Leuker (Leren) Golfen

Iedereen is welkom!

Golf is té leuk om het niet te doen!

Wij hebben daarom:

• Golfbanen waar iedereen leuk kan golfen: golfbanen om te leren golfen en golfbanen met heel veel uitdagingen.
  • Aantrekkelijke golflessen en lespakketten: voor beginners én gevorderden.
  • Lidmaatschap op maat: al vanaf EUR 40 per jaar.
  • Gezellige activiteiten op al onze locaties.
  • Persoonlijke pagina (HGC App) met je NGF-pas, starttijden reserveren, aanmelden, baanstatus etc.

Hollandsche Golfschool

Ons team van golfprofessionals (golfleraren) biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

Onze golfscholen vind je op:

Activiteiten

Als Hollandsche Golfclub organiseren wij op alle golfparken – speciaal voor onze handicapregistratieleden – golfactiviteiten én inlooptrainingen.

Het programma is te vinden in onze kalender met activiteiten, klik op de button hieronder.

NGF-Registratie

Voor EUR 40 per jaar houden we je NGF-status (handicapregistratie) bij en je krijgt 2 gratis greenfees. Plus: wij organiseren – speciaal voor onze handicapregistratieleden – leuke golfactiviteiten én inlooptrainingen.