NGF-Handicapregistratie:

1 club, 3 golfparken én 2 gratis greenfees

Direct bestellen? Scroll naar beneden!

Lidmaatschap

Om zelfstandig op een golfbaan te mogen spelen heeft een golfer in bijna alle gevallen een NGF-status nodig.

Speel je misschien te weinig rondes (op dezelfde golfbaan) voor een speelrecht met clublidmaatschap voor een specifieke golfbaan? Dan is een handicapregistratielidmaatschap bij de Hollandsche Golfclub waarschijnlijk iets voor jou. Want via onze club wordt niet alleen je NGF-status (handicapregistratie) bijgehouden, je kunt ook meteen 2 rondes van 9 holes spelen op één van onze drie HGE-golfbanen. Klik hier.

Voor dit lidmaatschap moet je wel in bezit zijn van een handicap (handicap 54 of lager) of golfbaanpermissie, afgegeven door één van onze golfbanen. Heb je nog geen golfbaanpermissie? Klik hier.

Naast de registratie met heel veel voordelen organiseren wij als Hollandsche Golfclub op alle golfparken – speciaal voor onze handicapregistratieleden – leuke wedstrijden én inlooptrainingen.

Kosten EUR 40 per jaar

Kosten voor het handicapregistratielidmaatschap: EUR 40 per jaar.

En verder …

• Wat je krijgt én de voorwaarden van het lidmaatschap zie je hieronder.
  • Wil je gelijk aanmelden voor het lidmaatschap? Klik op de knop hieronder. Je wordt omgeleid naar onze shop.
  • Hebben we een leuke aanbieding met 10 x golfen + 6 lessen.

Wat krijg je?

• Je officiële handicapregistratie wordt verzorgd door Hollandsche Golfclub.
  • Je krijgt 2 gratis greenfees, geldig op onze golfparken. Je mag hiermee 9-holes op een grote baan (of kleine baan) spelen.
  • Je ontvangt een digitale NGF-pas die je kunt vinden in de app van Hollandsche Golfclub.
  • Met dit pasje kun je in binnen- en buitenland golfen.
  • Je kunt online scorekaarten registreren en gegevens raadplegen via de app van Hollandsche Golfclub.
  • Je kunt op twee manieren een ronde invoeren die meetelt voor je handicap (een qualifying ronde): via de app van Hollandsche Golfclub óf via je account op www.ikgagolfen.nl.
  • Je valt onder de NGF WA-golfverzekering (dit is een secundaire dekking).
  • Je krijgt gratis toegang tot de Golf Academie; hét online platform van de NGF om je als golfer te ontwikkelen.
  • Je ontvangt het magazine Golf.nl, 2 x per jaar digitaal.
  • Je kunt gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten op onze golfparken.
  • Je kunt tegen betaling deelnemen aan de leuke wedstrijden en inlooptrainingen. Klik hier voor de agenda.
  • Je kunt, tegen betaling van het introducé tarief, deelnemen aan diverse wedstrijden op onze golfparken*.

Voorwaarden

• Voor een handicapregistratielidmaatschap moet je in bezit zijn van een handicap (handicap 54 of lager), of golfbaanpermissie afgegeven door één van onze HGE-Golfbanen (klik hier). Heb je nog geen golfbaanpermissie? Kijk dan hier hoe je dit kunt halen.
  • Golfers met een handicapregistratielidmaatschap van Hollandsche Golfclub zijn gehouden aan de statuten, reglementen en besluiten van de NGF, waaronder begrepen maar niet beperkt tot het Huishoudelijk Reglement, het Contributiereglement, het Dopingreglement, het Reglement Seksuele Intimidatie en het Reglement Matchfixing, en de besluiten genomen door de Tuchtcommissie en de Commissie van Beroep.
  • Voor onze handicapregistratieleden en onze bezoekers van onze golfparken zijn de huisregels van het betreffende golfpark van toepassing. Zie websites, klik hier.
  • Indien je een NGF-registratie bij een andere vereniging of golforganisatie hebt (die je niet wilt behouden) zul je je daar zelf moeten uitschrijven.
  • Het handicapregistratielidmaatschap is een overeenkomst tussen de Hollandsche Golfclub en de golfer.
  • Hollandsche Golfclub behoudt zich het recht voor, zonder opgave van redenen, een aanvraag niet in behandeling te nemen of een overeenkomst stop te zetten.

NGF Reglement | Statuten

Het Huishoudelijk Reglement van de Nederlandse Golf Federatie (PDF), Klik hier

Statuten van de Nederlandse Golf Federatie (PDF), klik hier

Klik hier om je aan te melden voor de NGF-Handicapregistratie

Je wordt via deze link doorverwezen naar onze shop.