HGE SPEELRECHTEN 2023

 

Met onze HGE-SPEELRECHTEN kun je vanaf 2023 op 4 golfparken golfen. De speelrechten hebben een looptijd van 12 maanden, je kunt dus elke maand instappen voor 12 maanden golfplezier!

Wat je allemaal krijgt?

  •  20 | 60 | 120 of 200 rondes van 9 holes. Op al onze golfparken te spelen.
  • Je flightgenoten mogen 12 maanden lang meespelen met 20% korting op het greenfeetarief.
  • Zijn je rondes op? Dan krijg je zelf ook 20% korting op het greenfeetarief.

Om het na te lezen hebben wij alles verwerkt in een brochure. Klik op de afbeelding hiernaast (of hier voor de PDF-versie).

Naast HGE-speelrechten, hebben onze golfparken ook eigen speelrechten. Dus speel je heel veel op één van onze golfparken? Wil je meedoen aan lokale clubactiviteiten en ben je benieuwd naar lokale clubvoordelen?

Kijk dan hier naar de speelrechten per golfpark bij de Tarieven 2023.

Wil je je aanmelden voor een HGE-speelrecht?
De leveringsvoorwaarden, veel gestelde vragen én knop om aan te melden vind je onderaan deze pagina.

Heb je eerst nog vragen over de speelrechten?
Stuur dan je vraag aan info@hgegolf.nl

HGE-SPEELRECHT KLEINE BAAN

Klik op de afbeeldingen hieronder.

Speciaal voor golfers die vaak op een kleine golfbaan willen spelen en heel af en toe op een grote baan.

Je rondes zijn geldig op alle kleine HGE-golfbanen. En als je een keer op een grote HGE-golfbaan wilt spelen, betaal je slechts het gereduceerd greenfeetarief voor die baan.

De kleine HGE-golfbanen vind je op al onze golfparken: Almkreek, De Breuninkhof, De Kurenpolder en De Loonsche Duynen. Onze kleine golfbanen zijn mooie en uitdagende 9 holes par 3-banen … en op Almkreek is het zelfs een 14-holes par 3 | 4 baan!

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer informatie.

Wil je liever een speelrecht voor een specifiek golfpark? Dat kan! De speelrechten van onze golfparken kun je hier vinden

De leveringsvoorwaarden, veel gestelde vragen én knop om aan te melden vind je onderaan deze pagina.

HGE-SPEELRECHT GROTE BAAN

Klik op de afbeeldingen hieronder.

Speciaal voor golfers die op verschillende golfbanen willen spelen! Je rondes zijn geldig op alle grote en kleine HGE-golfbanen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer informatie.

Wil je liever een speelrecht voor een specifiek golfpark? Dat kan! De speelrechten van onze golfparken kun je hier vinden

De leveringsvoorwaarden, veel gestelde vragen én knop om aan te melden vind je onderaan deze pagina.

 

REGEL JE HANDICAPREGISTRATIE 2023 !

Klik op de afbeelding hieronder.

Golf Handicapregistratie 2023

Voor de meeste golfbanen geldt dat je een NGF-pasje nodig hebt om te kunnen spelen.

Via onze Hollandsche Golfclub, de overkoepelende club van onze vier golfparken, kun je je NGF-pasje voor baanpermissie of handicap laten registreren voor EUR 50 per jaar.

Je krijgt er van ons meteen 2 (persoonlijke) greenfees bij voor 9 holes! Deze greenfees kun je gebruiken op al onze golfparken.

NGF Contributieverzekering, reis- en annuleringsverzekering

Wil je met een gerust hart op de golfbaan staan? Verloopt je lidmaatschap anders dan verwacht door bijv. ziekte? Wil je zonder zorgen op golfreis in binnen- en buitenland?

Verzeker jezelf voor onverwachte gebeurtenissen zodat je onbekommerd van jouw favoriete sport kan genieten.

 

NGF Verzekeringen golf
NGF Verzekering

→ Direct premie berekenen en verzekering afsluiten

Wij golfers zijn reislustige types. Niet alleen verkennen we met plezier al het moois dat de Nederlandse golfbanen te bieden hebben, ook spelen we graag en veel op buitenlandse banen. Golfweekendjes met vrienden, golfen met de kinderen op vakantie in Frankrijk, of met een collega op een buitenlandse zakenreis. Vaak nemen we onze gehele golfuitrusting mee, in de auto of het vliegtuig, soms huren we ter plekke een golfset.

Lees verder, klik hier

We denken er niet graag over na, maar tijdens die reizen kan er veel mis gaan. Jij of je golfmaatje wordt ziek of raakt geblesseerd. Die mooie baan waar je zou golfen blijkt door weeromstandigheden dicht. Je golftas komt niet of te laat aan of hij wordt gestolen uit je auto. Allemaal onvoorziene omstandigheden, waar je van tevoren liever niet over nadenkt.

Ook je lidmaatschap van een golfclub kan anders lopen dan verwacht. Als je bijvoorbeeld een langere periode niet kan spelen door een blessure of ziekte.

Voor alle bovenstaande gevallen en meer kun je je nu, inclusief je gezinsleden, verzekeren via NGF-Verzekeringen. Voor iedereen die golft en in het bezit is van een NGF-nummer hebben we twee verzekeringen ontwikkeld: een doorlopende reis/annuleringsverzekering en een contributieverzekering.

Lees verder, klik hier.

Voorwaarden

Klik hier voor de Speelrecht Voorwaarden (PDF).

Veel gestelde vragen

Klik hier voor de Veel gestelde vragen (PDF).