HGC Jeugd 2024

 

Je kunt bij ons kiezen uit een Speelrecht op één van onze golfparken, inclusief Handicapregistratie … maar je kunt ook kiezen voor alléén Handicapregistratie! Op deze pagina vind je daarover meer informatie.

Wil je gelijk aanmelden voor je Handicapregistratie, klik dan hier!

 

HGE-Jeugd

Wil je een speelrecht?

Golfen is echt iets voor jou … je kunt het altijd doen, of je nu jong bent of al wat ouder. Het is super handig om op jonge leeftijd te beginnen, want wat je nu leert, zul je nooit meer vergeten. Het leuke aan golf is dat je het met iedereen kunt doen. Maar het wordt ook spannend als je wilt meedoen aan landelijke of zelfs internationale wedstrijden.

Bij ons ben je meer dan welkom en we hebben speciale tarieven voor jongeren zoals jij!

Meer informatie vind je op de afbeelding én op deze pagina als je naar beneden scrollt.

Klik hier om je aan te melden!

Wil je alleen handicapregistratie

zodat je overal kunt laten zien wat je spelniveau is?

De registratie kost voor 2024 EUR 25. Je krijgt er gelijk 2 persoonlijke greenfees voor een ronde van 9 holes te spelen op al onze golfbanen.

Leuk toch! Klik hier voor de algemene informatie over de registratie.

Klik op de knop hieronder om je direct aan te melden voor registratie!

Klik hier om je aan te melden!

Wil je af en toe golfen?

Dan betaal je (als je nog geen 18 jaar bent) op al onze golfbanen voor losse rondes: EUR 10. Het maakt niet uit of je 9 of 18 holes gaat spelen. Op de kleine of grote baan.

Wil je liever héél vaak spelen?
Dan hebben we het HGC-Jeugdspeelrecht, zie onze brochure met speelrechten voor 2024 – KLIK HIER.

Met het HGC-jeugdspeelrecht kun je op al onze kleine én grote banen spelen voor maar EUR 5 óf EUR 7 per ronde van 9 holes!

Nog wat extra informatie!

Op welke golfbaan mag je bij ons golfen?

Je mag op al onze kleine golfbanen (mee) golfen, óók als je nog geen ervaring hebt. Er moet wel altijd een begeleider bij zijn die al kan golfen én die ervoor zorgt dat het een veilig spelletje blijft (en let op de kwetsbare gebieden zoals de greens). Begeleiders zijn ervaren golfers vanaf 14 jaar. Zij kunnen jou alles vertellen over waar je op moet letten en wat gevaarlijke situaties kunnen zijn.

Wanneer mag je alleen de baan in?

Vanaf 14 jaar mag je, als je baanpermissie hebt gekregen van de Hollandsche Golfclub, óf als je je handicap hebt, alleen gaan golfen op onze golfbanen.

 Wil je je baanpermissie of handicap halen?

Als je al wat beter kunt golfen, wil je misschien ook wel je baanpermissie of je handicap halen. Of misschien wil je wel op landelijk niveau gaan golfen? Dat kan! Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat voor jou de beste weg naar de top is. Stuur een e-mail naar golfschool@hollandschegolfschool.nl

Naar dit adres kun je ook een e-mail sturen als je héél graag wilt golfen, maar je kent  niemand om je te begeleiden … óf je wilt op golfles … óf je wilt in contact komen met andere jeugd om samen een lesgroepje te vormen.

En voor je ouders

Misschien vinden zij het wel hartstikke leuk om af en toe activiteiten voor de jeugd te organiseren. Laat het ons weten. Stuur een berichtje aan: golfschool@hollandschegolfschool.nl

En verder …

Kun je lid worden van een golfclub, dan wordt – indien nodig – gelijk je NGF-pasje geregistreerd. Een NGF-pasje heb je nodig om op onze grote HGE-golfbanen, maar ook op andere banen, te mogen spelen. Op het pasje staat je spelniveau (baanpermissie of handicap). Scroll even naar beneden voor meer informatie.

Voor het pasje geef je bij je aanmelding ook aan wat je homecourse wordt … dat betekent dat je kiest voor een golfpark waar je het meeste gaat spelen.

Wil je nu gelijk aanmelden? Klik op de knop onderaan deze pagina!

 

En vind je golf eigenlijk toch niet zó leuk, vergeet dan niet op tijd op te zeggen. Klik hier.

Je NGF-pasje ...

Bij een golfclub wordt je NGF-pasje geregistreerd, zodat je op elke golfbaan kunt laten zien dat je een handicap hebt.

Hollandsche Golfclub
Bij dit lidmaatschap (per kalenderjaar) krijg je 2 gratis rondes van 9 holes die je kunt spelen op alle HGC-golfparken.

Golfclub Almkreek of De Loonsche Duynen:
Bij een lidmaatschap van een van deze golfclubs (per 12 maanden, gelijk aan je speelrecht) kun je meedoen aan clubactiviteiten en krijg je clubvoordelen. Deze clubvoordelen bestaan uit korting op driving range ballen en horecabonus; hierover kun je meer lezen op de website van de golfclub.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR EEN SPEELRECHT!