HGE-Jeugd

Golfen kun je altijd doen, of je jong bent of al al wat ouder. Maar het scheelt wel als je al op jonge leeftijd begint want dat wat je nu leert, vergeet je de rest van je leven niet meer.

En wat golf zo’n leuke sport maakt, is dat je het met iedereen kan ‘doen’. Je kunt voor de gezelligheid gaan golfen met je familie of vriendjes en vriendinnen. Maar golf is ook een leuke sport als je mee wilt doen aan landelijke of misschien wel internationale wedstrijden.

En hoe gaaf is het als je verder kunt slaan dan je vader of moeder, je tante of neef!

 

Je bent bij ons meer dan welkom!

Daarom hebben we speciale jeugdtarieven voor jou!

Wil je af en toe golfen

Dan betaal je (als je nog geen 18 jaar bent) op al onze golfbanen voor losse rondes: EUR 10. Het maakt niet uit of je 9 of 18 holes gaat spelen. Op de kleine of grote baan.

Wil je liever héél vaak spelen?

Dan hebben we het HGE-Jeugdlidmaatschap, zie onze brochure – KLIK HIER. Als je er op klikt zie je de brochure met alle lidmaatschappen (speelrechten) 2023.

Op pagina 6 vind je de informatie voor de jeugd. Met het lidmaatschap kun je op al onze kleine én grote banen spelen voor maar EUR 5 óf EUR 7 per ronde van 9 holes!

Op welke golfbaan mag je bij ons golfen?

Je mag op al onze kleine golfbanen (mee) golfen, óók als je nog geen ervaring hebt. Er moet wel altijd een begeleider bij zijn die al kan golfen én die ervoor zorgt dat het een veilig spelletje blijft (en let op de kwetsbare gebieden zoals de greens). Begeleiders zijn ervaren golfers vanaf 14 jaar. Zij kunnen jou alles vertellen over waar je op moet letten en wat gevaarlijke situaties kunnen zijn.

Wanneer mag je alleen de baan in?

Vanaf 14 jaar mag je, als je baanpermissie hebt gekregen van de Hollandsche Golfclub, óf als je je handicap hebt, alleen gaan golfen op onze golfbanen.

Wil je je baanpermissie of handicap halen?

Als je al wat beter kunt golfen, wil je misschien ook wel je baanpermissie of je handicap halen. Of misschien wil je wel op landelijk niveau gaan golfen? Dat kan! Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat voor jou de beste weg naar de top is. Stuur een e-mail naar golfschool@hollandschegolfschool.nl

Naar dit adres kun je ook een e-mail sturen als je héél graag wilt golfen, maar je kent  niemand om je te begeleiden … óf je wilt op golfles … óf je wilt in contact komen met andere jeugd om samen een lesgroepje te vormen.

En voor je ouders

Misschien vinden zij het wel hartstikke leuk om af en toe activiteiten voor de jeugd te organiseren. Laat het ons weten. Stuur een berichtje aan: golfschool@hollandschegolfschool.nl

En verder …

Kun je lid worden van een golfclub, dan wordt – indien nodig – gelijk je NGF-pasje geregistreerd. Een NGF-pasje heb je nodig om op onze grote HGE-golfbanen, maar ook op andere banen, te mogen spelen. Op het pasje staat je spelniveau (baanpermissie of handicap). Scroll even naar beneden voor meer informatie.

Voor het pasje geef je bij je aanmelding ook aan wat je homecourse wordt … dat betekent dat je kiest voor een golfpark waar je het meeste gaat spelen.

Wil je nu gelijk aanmelden?
Klik hier (PDF, downloaden)

Vind je golf eigenlijk toch niet zó leuk,
vergeet dan niet op tijd op te zeggen. Klik hier.

Golfclubs

Bij een golfclub wordt je NGF-pasje geregistreerd, zodat je op elke golfbaan kunt laten zien dat je een handicap hebt.

Hollandsche Golfclub
Bij dit lidmaatschap (per kalenderjaar) krijg je 2 gratis rondes van 9 holes die je kunt spelen op alle HGE-golfparken.

Golfclub Almkreek of De Loonsche Duynen:
Bij een lidmaatschap van een van deze golfclubs (per 12 maanden, gelijk aan je speelrecht) krijg je op dat golfpark korting van 50% op de kosten van de driving range ballen en bij elke storting van EUR 50 of meer op de horecapas wordt 10% van het gestorte bedrag bijgeboekt.