Leren golfen

Kennismaken met golf

Op onze golfbanen organiseren we iedere maand open golfdagen waarbij je gratis met anderen kunt proeven hoe leuk golfen is. Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Of misschien wil je met een groepje een eigen clinic (golfles en spelen in de baan) organiseren. Ook dat kan! Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie.

Leren Golfen | Golfstart

6 groepslessen en 3 maanden lekker veel golfen!

Bij ons geen aanbieding om zo snel mogelijk handicap 54 (vroeger was dit het golfvaardigheidsbewijs) te halen. Want golfen leer je door het te doen! Je hebt lessen nodig om de techniek te leren en daarnaast zul je een groot aantal ‘vlieguren’ moeten maken om alles wat je hebt geleerd te oefenen.

En wij geven je hiervoor alle mogelijkheden met onze all-inclusive Golfstartpakketten!

5 Stappen naar je handicap

Om je eerste stappen in de golfwereld te verduidelijken:
een 5-stappenplan speciaal voor alle nieuwe golfers!

Stap 1: Begin met golfen!
Stap 2: Haal je NGF-Golfbaanpermissie
Stap 3: Haal je NGF-Golfregelexamen
Stap 4: Speel en oefen lekker veel op onze golfbanen
Stap 5: Haal je Handicap 54 | Golfvaardigheidsbewijs

Een avond voor nieuwe (óf al ervaren golfers) waar we o.a. de volgende vragen beantwoorden: Waarom zijn er golfregels? Wanneer moet je ze toepassen? En hoe doe je dat precies? En natuurlijk bespreken we ook wat echt belangrijk is om te weten, wanneer sommige regels even niet relevant zijn en hoe je golf op je eigen manier kan spelen: want golf biedt elke golfer de vrijheid om er een eigen sport of spel van te maken.

Het doel van de theorieavond is dat iedere golfer zich comfortabel voelt tijdens het golfen.

 

NGF-Golfregelexamen

Onderdeel van het behalen van handicap 54 (vroeger ook wel GVB genoemd) is dat je zichtbaar de belangrijkste golfregels beheerst.

Om dit te laten zien is er het NGF-Golfregelexamen.

Het golfregelexamen nemen we af op vaste dagen en tijden. In overleg met onze golfprofessionals kunnen er voor lesgroepen ook afwijkende dagen en tijden worden afgesproken.

Meer over golfen

Wil je meer lezen over het golfspelletje?

Onze welkomstboekjes staan vol informatie over onze golfbanen, ontspannen oefenen, leuke spelvormen en nog veel meer. Klik hier.

Enne …

Wat doe je aan bij golf? Wat heb je nodig?