Leren golfen

Open Dag, Kurenpolder

Kennismaken met golf

Op onze golfparken organiseren we regelmatig Probeer Golfdagen waarbij je gratis met anderen kunt kijken hoe leuk golfen is. Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Of misschien wil je met een groepje een eigen clinic (golfles én spelen in de baan) organiseren. Ook dat kan!

 

Golfles | Golfstart

Golfles nemen op onze golfparken kan héél voordelig én laagdrempelig met onze Golfstart les- en speelpakketten: 6 groepslessen, 3 maanden lekker veel golfen, golfballen, een gratis theorieavond en veel meer! Klik op de button hieronder voor meer informatie.

In 5 stappen naar je handicap

Om je eerste stappen in de golfwereld te verduidelijken: hebben we een 5-stappenplan speciaal voor alle nieuwe golfers!

Stap 1: Begin met golfen!
Stap 2: Haal je baanpermissie
Stap 3: Haal je NGF Regelexamen
Stap 4: Golfen leer je door het lekker veel te doen
Stap 5: Haal je handicap 54

Klik op de knop hieronder voor veel meer informatie waarbij we de stappen aan je uitleggen. Meer informatie vind je bij de NGF, klik hier.

Gratis theorieavond

Een avond voor nieuwe (óf al ervaren golfers) waar we o.a. de volgende vragen beantwoorden: Waarom zijn er golfregels? Wanneer moet je ze toepassen? En hoe doe je dat precies? En natuurlijk bespreken we ook wat echt belangrijk is om te weten, wanneer sommige regels even niet relevant zijn en hoe je golf op je eigen manier kan spelen: want golf biedt elke golfer de vrijheid om er een eigen sport of spel van te maken.

Het doel van de theorieavond is dat iedere golfer zich comfortabel voelt tijdens het golfen.

NGF Regelexamen

Onderdeel van het behalen van handicap 54 (vroeger ook wel GVB genoemd) is dat je zichtbaar de belangrijkste golfregels beheerst.

Om dit te laten zien is er het NGF Golfregelexamen. Het golfregelexamen nemen we af op vaste dagen en tijden.

Wat heb je nodig?

Als je net begint met golfen heb je waarschijnlijk heel wat vragen over wat je allemaal nodig hebt. Welke golfclubs kun je gebruiken? En welke kleding doe je aan?

Wij hebben het voor je op een rijtje gezet