Onze golfbanen

Kleine golfbanen

Kom spelen en leer golfen op één van onze kleine golfbanen: de 9 holes par 3 baan van Almkreek of De Breuninkhof. Hier kun je op een relatief korte baan al je slagen oefenen.

En voor deze golfbanen heb je geen golfervaring of baanpermissie nodig. Dit zijn perfecte golfbanen voor beginnende golfers! En leuk voor kinderen!

Tarieven

Spelregels, lekker vlot golfen

Wil je weten wat de spelregels zijn voor onze kleine golfbanen? Klik hier voor die van Almkreek en klik hier voor die van De Breuninkhof.

Of klik op de afbeelding hieronder!

Golfpark Almkreek is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’.

Het Golfpark ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Het park heeft schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens.

Welkom!

Klik hier voor het Informatieboekje.

Tarieven

Klik hier voor het overzicht.

Golfbanen

Klik hier voor de informatie over de banen.

Baanboekjes

Klik hier óf op de afbeelding hierboven (PDF, downloaden)

Aan het baanboekje voor de 14 holes baan kleine baan, PAR 3 | 4) wordt gewerkt.

Brasserie

Of je nu komt om te golfen, een zakelijke afspraak hebt of om gewoon even weg te zijn van ‘de drukte van alledag’ … lees verder, klik hier.

Website

Golfpark De Breuninkhof is uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, prachtige  boerderijen en pittoreske dorpjes. Holland op z’n mooist! De golfbanen, hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. In de Brasserie kun je dagelijks genieten van een hapje en een drankje.

Zien wij je binnenkort?

 

Welkom!

Klik hier voor het Informatieboekje.

Tarieven

Klik hier voor het overzicht.

Golfbanen

Klik hier voor de informatie over de banen.

Brasserie

Of je nu in de buurt op vakantie bent, toevallig langsfietst, komt om te golfen of om gewoon even weg wil zijn .. lees verder, klik hier.

Website

Klik hier.

Golfpark De Loonsche Duynen is uniek gelegen te midden van de rustige natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide. Dé ideale omgeving om een frisse neus te halen, te genieten van de prachtige natuur en snel te ontspannen na de drukte van alledag. Op het park vind je een prachtige golfbaan vol waterpartijen, bunkers, bossen én een Brasserie waar je dagelijks meer dan welkom bent voor een hapje en een drankje.

Kom gewoon langs, dat vinden  wij geweldig!

 

Welkom!

Klik hier voor het Informatieboekje.

Tarieven

Klik hier voor het overzicht.

Golfbaan

Klik hier voor informatie over de golfbaan.

Brasserie

Brasserie De Loonsche Duynen beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Klik hier.

Website

Klik hier.