Home Probeer Golfdag | De Loonsche Duynen (VOL)

Probeer Golfdag | De Loonsche Duynen (VOL)

Wil je kijken of golfen iets voor jou is?
Kom dan alleen of samen met je vrienden of familie naar één van de Probeer Golf Dagen. Je mag gratis deelnemen.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee, daarna ga je samen met de andere deelnemers naar de oefenfaciliteiten. Je krijgt vervolgens een proefles en gaat daarna de baan in om het zelf te proberen en een aantal holes ‘in het echt te spelen’. Na afloop van de proefles kijk je onder het genot van een hapje en drankje terug op de middag. Gewoon Gezellig!

Programma:

• 14:00 uur
    Ontvangst met een kopje koffie of thee. Je krijgt uitleg over het programma, wordt voorgesteld aan jouw pro (instructeur) en gaat samen met de andere deelnemers naar de oefenfaciliteiten.
  • 14:15- 15:45 uur
    Je krijgt een proefles en gaat daarna de baan in om het zelf te proberen en een aantal holes ‘in het echt te spelen’.
  • Ca. 15:45 uur
    Je bent weer terug. Met een hapje en een drankje kijken we terug op de middag.
    Indien je dat wilt kun je geïnformeerd worden over onze les- en speelpakketten.
  • Ca. 16:00 uur
    Einde van de middag.

Om aan te melden moet je even naar beneden scrollen.

Deze dag zit vol, je kunt nog wel aanmelden voor onze volgende Probeer Golfdag op 5 oktober, klik hier.

Op al onze activiteiten zijn onze voorwaarden (PDF, klik hier) van toepassing.

* Kinderen zijn meer dan welkom! Leeftijd vanaf 14 jaar. Indien je met je gezin en jongere kinderen wilt komen, plannen wij graag een aparte kennismakingsles. Deze kun je reserveren via info@hollandschegolfclub.nl.

10 aug 2024

De Loonsche Duynen