GRATIS THEORIEAVOND

 

Enkele dagen voor het regelexamen is er altijd een theorieavond. Een avond voor nieuwe (óf al ervaren golfers) waar we o.a. de volgende vragen beantwoorden: Waarom zijn er golfregels? Wanneer moet je ze toepassen? En hoe doe je dat precies? En natuurlijk bespreken we ook wat echt belangrijk is om te weten, wanneer sommige regels even niet relevant zijn en hoe je golf op je eigen manier kan spelen: want golf biedt elke golfer de vrijheid om er een eigen sport of spel van te maken. Het doel van de theorieavond is dat iedere golfer op onze golfbanen zich comfortabel voelt tijdens het golfen.

Deze gratis avond is verplicht als je golfbaanpermissie op één van onze banen wilt halen. De vereisten voor golfbaanpermissie zijn: voldoende golftechniek (6 golfstartlessen) en deelname aan de theorieavond. Deze avond is tevens een goede voorbereiding voor het regelexamen.

Informatie over het regelexamen vind je hier.

Data in 2021:

 

  • Klik hier voor de kalender. Je ziet daar het overzicht op welke locatie, op welke datum de theorieavonden gehouden worden.
  • Je bent op de theorieavonden welkom vanaf 18.45, de presentatie is van 19.00 – 20.45 uur.
  • Aanmelden kan tot 3 dagen van te voren via onderstaand inschrijfformulier.
  • Als een bijeenkomst niet door kan gaan, zullen wij je hierover zo snel mogelijk informeren via het door jou opgegeven e-mailadres.

Oefenen

  • Om te oefenen kun je de presentatie van de Theorieavond downloaden, klik hier (PDF).
  • En speciaal voor degenen die nog meer uitleg willen over de spelregels, is hier een uitgebreide ingesproken uitleg te bekijken. Vergeet niet het geluid aan te zetten!
  • En natuurlijk kun je oefenexamens oefenen via de website ngfgolfregelexamen.nl.

Klik hier om je aan te melden voor de GRATIS theorieavond.

Je kunt je aanmelden voor via onze kalender met Activiteiten. Je kunt kiezen op welke dag, welke locatie je de theorieavond wilt volgen.