Clinics | Proeflessen

Een dagje ontspannen en lekker buiten (licht) actief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Heb je nog nooit gegolfd of ben je juist heel ervaren? Onze clinics zijn er voor alle niveaus en eventueel te combineren met een heerlijke lunch of diner in onze gezellige Brasseries. Beginnen met koffie en iets lekkers en afsluiten met alleen een drankje kan natuurlijk ook! Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar sales@hgegolf.nl óf bel 0183 – 403 592.

Wat houden de clinics in?

Je kunt kiezen uit diverse programma’s. Om je een idee te geven wat een clinic inhoudt, zie je hieronder een aantal mogelijkheden. Het is net wat jij wilt gaan doen met je gasten!

Clinic 2 uur - EUR 30 per persoon

Een uitgebreide kennismaking met alle facetten van golf zoals swing, putten en chippen onder begeleiding van een golfprofessional.

EUR 30,00 per persoon
Vanaf 8 personen.

Clinic 2,5 uur - EUR 45 per persoon

Een korte kennismaking met enkele golfslagen zodat je daarna samen een ronde kleine baan kunt spelen. Meteen golfen op een golfbaan onder begeleiding van een golfprofessional.

En helemaal leuk: maak er een teamwedstrijd van!

EUR 45,00 per persoon
Vanaf 8 personen.

Clinic 3,5 uur - EUR 55 per persoon

Een uitgebreide kennismaking met alle facetten van golf zoals swing, putten en chippen. Na de kennismaking speel je samen een ronde op de kleine baan. Meteen golfen op een golfbaan onder begeleiding van een golfprofessional.

Maak er een teamwedstrijd van, gewoon gezellig!

EUR 55,00 per persoon
Vanaf 8 personen.

Wat trek je aan?

Klik hier voor de poster die op onze locaties hangt met ons advies.