Clinics

Een dagje ontspannen en lekker buiten (licht) actief
bezig zijn met familie, vrienden of collega’s?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Heb je nog nooit gegolfd of ben je juist heel ervaren? Onze clinics zijn er voor alle niveaus en eventueel te combineren met een heerlijke lunch of diner in onze gezellige Brasseries. Beginnen met koffie en iets lekkers en afsluiten met alleen een drankje kan natuurlijk ook! Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar info@hollandschegolfclub.nl óf bel 0183 – 403 592.

Wat houden onze clinics in?

Je kunt kiezen uit diverse programma’s. Om je een idee te geven wat een clinic inhoudt, zie je hieronder een aantal mogelijkheden. Het is net wat jij wilt gaan doen met je gasten!

Basis Clinic - 2 uur

• Begeleiding door een golfprofessional (instructeur) op één van onze golfparken.
  • Oefenen van de verschillende onderdelen: putten, swingen.

Basis Plus Clinic - 2,5 uur

• Oefenen van de verschillende onderdelen: putten, chippen, swingen
  • 3-holes spelen op een van onze kleine banen
  • Bij putten en chippen een wedstrijdelement en een prijsuitreiking als afsluiting